Campanyes

L’Associació de Comerciants de Tordera Centre té l’objectiu de donar servei a tots els seus associats, a través del màxim nombre d’accions i polítiques que ajudin a aquests comerços a facilitar la seva activitat.

En aquest sentit, per tal de fomentar i dinamitzar el comerç, l’Associació aposta cada any per fer Campanyes promocionals amb continuïtat i d’altres que escanvien any rere any.
A continuació us fem cinc cèntims de les ultimes actuacions fetes, agraint altre cop a tots aquells que hi han participat i fent-les possibles:

  • Campanya dels 3 Tombs: El dia 19 de gener del 2013  celebrem  la diada de Sant Antoni Abat, amb diferents activitats en el transcurs del mati.

Un esmorzar  en  el parc Prudenci Bertrana botifarra  amb torrades. Seguidament es fa  una cercavila de cavalls per tot el municipi, i d’aspres es fan  els tres tombs per el centre del poble, amb un refresc a la plaça Rabert,  acaben a la plaça de l’església amb la benedicció surtin de l’ofici. Entrega de regals i obsequis a la cooperativa  de la cambra agrària de Tordera. Dinar de germanor organitzat per la cooperativa la baixa de Tordera

Els organitzadors i col·laboradors:
Cambra agrària la baixa de Tordera. Associació de comerciants Tordera Centre. Ajuntament de Tordera. Colla de Geganters i grallers de Tordera. Amics dels cavalls de Tordera.

 

  • Festa de les Puntaires: cada estiu convidem Puntaires de tot Catalunya per tal que el poble estigui més animat que mai,i convidem així al passeig de torderencs i visitants.
  • Campanya de Sant Jordi: el clients per les seves compres obtindran un punt de llibre col• col·leccionable que conté fotos històriques del municipi així com una poesia que prèviament ha guanyat el concurs que hem convocat.
  •  

Sant Jordi 2013
Durant la setmana del 19 al 28 d’ Abril comprant a les botigues associades et regalem un punt de llibre, “col.leccionals”

f01